LIBRERIA

Un classico è un libro che non ha mai finito di dire quello che ha da dire

(Italo Calvino)

bty

L’assortiment és l’ànima d’una llibreria. El de La Piccola està protagonitzat pels clàssics. Quan parlem de clàssics ens referim a aquella literatura que trenca les fronteres per convertir-se en universal, a tots els grans autors de la literatura italiana des de Dante, Petrarca i Boccaccio fins als clàssics contemporanis com Eco, Tabucchi o Baricco. Literatura amb la L majúscula. 

Però a La Piccola també estem molt pendents de les novetats que van arribant d’Itàlia i les traduccions al català i castellà que es van publicant.

L’assortimento è l’anima di una libreria. Quello de La Piccola è protagonizzato dai classici. Quando parliamo di classici, ci riferiamo alla letteratura che travalica confini per diventare universale, a tutti i grandi autori della letteratura italiana da Dante, Petrarca e Boccaccio, fino ai classici contemporanei come Eco, Tabucchi o Baricco. Letteratura con la L maiuscola.

Ciò nonostante stiamo anche molto attenti alle novità provenienti dall’Italia e alle traduzioni che si pubblicano  in catalano e spagnolo.

Com arribar

FFCC: Sarrià (a 15 minuts de Plaça Catalunya)
Bus: 34, V3, V7, 130

Contacte

Plaça Sant Vicenç de Sarrià, 2
08017 Barcelona
tel. +34 93 025 55 98
info@lapiccola.cat